Natuurprogramma's geliefd

Dakoyria

Dezer dagen dat het me zeer verbaast: een specifieke
natuurzender zich meer dan eens haast Ook de
Evangelische Omroep doet hieraan wel mee
Je lijkt soms wel in een moderne dierentuin is het idee!

Ademloos kan ik daarnaar kijken, ervan genieten
De tijd die meestal al te vlot gaat verstrijken
'Rail away', van een iets andere orde, maar lijkt dan
ook zo iets Menige tocht per trein volbracht ik,
leerde aldus doende weer iets

Niet altijd hoef je het kind met het badwater weg te
gooien... Een leuke interessante kennisquiz die mij
verstrooide Nee, lang niet altijd hoeft de t.v. het
raam dan uit gegooid.
Ook ík kan mijn zegje zeggen straks, als met
vakantieervaringen wordt rond gestrooid.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Natuurprogramma's geliefd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.