Prachtige gouden regen.

Els Hengstman-van Olst

Prachtige gouden regen
ik zie je schitteren in de zon,
met jouw gele kleuren
'k wou dat ik je omschrijven kon!

Je bent zó mooi, zó wonderschoon
en jouw lange gouden bloemen
bengelen in de lentewind
te mooi om op te noemen!

Een blikvanger in mijn tuin ben jij
ik blijf er steeds naar kijken,
verbazingwekkend ben je gemaakt
je staat daar trots te prijken!

Meesterhanden vormden jou
oh prachtige gouden regen,
ik ben blij met jouw schoonheid
je bent voor mij een zegen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Prachtige gouden regen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.