Vallende wind

wil melker

vallende wind


ze aaide
de bast die
groen zwart
afgaf aan
haar handen

geen vies gezicht
ze wist wat
er komen ging
in het eerste
contact na de storm

het was chaos
geweest toen
de aarde onder
de kracht van een
vallende wind spleet

naaldbomen
met een kort
dikke puntwortel
voor de kap in een rij
vielen in bosjes op de zij

een enkeling is
blijven staan maar
zal toch om het geld
ter ziele gaan zonder
testament geen bestaan


wil melker
17/04/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vallende wind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.