INLOGGEN
«»

Het magische licht


het magische licht


jij deelt het
magische licht
dat alle leven een
gezicht kan geven

een vogel in de
lucht is voor jou
een grandioze vlucht
tussen de wolken

waar in sierlijkheid
en slanke kracht het
dartele diertje ultieme
schoonheid beleeft

het zomers gesprek
dat jij hebt met de
bomen van het bos over
het grondwatertekort

jouw samenkomen
met mensen die ondanks
alles nog dromen
van een betere wereld

die in mantra’s hun
liefde voor leven
en natuur eindeloos
herhalen in alle talen


wil melker
30/11/2021/
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het magische licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.