INLOGGEN
«»

ochtendwonder

Ochtendwonder

Bij het ontwaken, ben ik blij met die nieuwe dag.
Ja zo blij dat ik hem weer beleven mag.
Het vogelgefluit komt eraan ,
daarom ben ik zo vroeg opgestaan .
weet, het geluk is klein en pover,
heerlijk , zingende vogels in het lover.
Met wat geduld zie je dat leven,
in schoonheid met elkaar verweven.
Vogelzang in het lover,
zoek niet te diep, of je kijkt erover.
In de ochtend is de lucht ook veel gezonder,
ontwaak en stel je open voor het ochtendwonder.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ochtendwonder’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.