Hutje op de hei

Roel van Ekeris

Er wonen
Je geest bekronen
Hier staat je huis
We voelen ons er thuis

Geen tv
Geen verkeer
Waar de wind ruist
Rust in huis

Omgeven door het dierenleven
Het voelt als een gezamenlijk domein
Tussen het ruisen van de wind begeven
De woonruimte is er fijn

Tussen geurende paarse zeeën van overvloed
Je hebt er leefgenot tegoed
En voelt je vrij
Het is jouw hutje op de hei


RoelvanEkeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hutje op de hei’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.