INLOGGEN
«»

Golven breken

Ik wil de golven breken
het zand kruipt weg
voor het water en houd
zich schuil

De lucht is helder
wij schrijven-
luchtkastelen letters
met onze vingers naar
de wolken gericht

Zomer speelt een
magische melodie
van liefde
wat geboren was-
onzichtbaar

Voor onze ogen
maar voelbaar
in onze harten
het grootste geluk




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

9-9-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Golven breken’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.