Kamperfoelie

Door: Roel van Ekeris

Vang ons in je armen
Proevend van het zoet
Kleuren die verwarmen
Omringd door het groene gloed

Wees een handenbinder
Voor iedere nachtvlinder
Kijk aanlokkelijk aan
Laat je zoetstof nu maar gaan

De nacht waarin je wordt begroet
Met nachtvlinderlijke groet
En je leven met menig bezoek wordt opgefleurd
Door menig vlinder goedgekeurd

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kamperfoelie’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.