Stilte en warmte in de natuur

Elise

Groen wordt goudend geel gekleurd
het bos straalt warmte uit
met zijn prachtige tapijt van
bladeren

Het bos straalt zijn gelukkig zijn uit
met de bosrank met zijn pluizige vruchten
elventranen weerkaatsen het licht van
zwarte gaten

Heksenkringen paddenstoelen
nevelzwammen staan er om bekend
het zijn forse nevelige zwammen



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

29-7-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stilte en warmte in de natuur’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.