De natuur heeft magie

Elise

De natuur laat me dromen
speelt met mijn fantasie
ik zie zoveel schoonheid
wat mij bijzonder raakt

De natuur is bijzonder
mooi en magisch
het water en de zee
stromen golven en
dansen

De bomen zijn al zo oud
en zo gevoelig
ze omarmen alles in hun
nabijheid

De vogeltjes zijn zo
gelukkig en vrij en
vooral blij

En dan de bloemen
ze bewegen zo sierlijk
op de zucht van de wind

Stromend water klettert
en stroomt overal heen
de natuur heeft magie




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

19-7-2021 Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De natuur heeft magie’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.