Liefde uit de natuur

Roel van Ekeris

Liefde uit de natuur

Stil vallen druppels
In het bos om je heen
Een zacht briesje wind beleven
In een wereld alleen

Boomkruinen wuiven
Druppels glijdend van het blad
Het water zal inzijgen
De bodem beroerd

Liefde van zingende vogels
Bij het fluiten van een deun
Je bent hier om alleen te zijn
In een sfeer die haast geluidloos verteld

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde uit de natuur’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.