INLOGGEN
«»

Eiland in het bos

Hier staat de tijd stil
luister goed
hoor met je hart

voel, tast
de strelende wind

de natuur is hier
puur en eeuwig
zolang het duurt

dit eiland van rust
in dit bos

Jij en ik
mijmeren hoe het was

zien de weidsheid
ervaren de natuur

zoals die nu nog is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

mees Peet
Actief sinds: 09-06-2020Informatie bij het gedicht:

Uit 'Veluwe gedichten' in www.koffervolgedichten.nl Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eiland in het bos’ van mees Peet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.