Als een vogel zo vrij

Willem Bernardus Tijssen

De natuur is mooi.
Als een vogel zo vrij.
Ik kom in de natuur.
En word gelijk weer blij.

Ik zie de flora, ik zie de fauna..
Zo mooi in de natuur.
Ik ben verwijderd van de drukte
door een grote plantenmuur.

Er hangt bloesem in de bomen.
Er loopt een haasje vrolijk rond.
'ik wil hier nooit meer weg'
komt er uit mijn mond.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als een vogel zo vrij’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.