INLOGGEN
«»

In ronde vegen


in ronde vegen


je danst
op aarde die
speciaal voor jou
vruchtbaar
is gemaakt

je hand in de
losse zwaai
van de zaaier
die dit een leven
lang heeft gedaan

met zwierige streken
werp jij in
ronde vegen
het zaaigoed door
de lentewarme zon

pas als het
laatste strooisel
is geland jij je rust
geniet kiest schepping
weer gods hand


wil melker
17/04/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In ronde vegen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.