Ze brengt de kleuren tussen het groen.

Willem Bernardus Tijssen

Ze fladdert vrolijk
in het rond.
Ze kust de bloemen
laag bij de grond.
Ze brengt de kleuren
tussen het groen
en kan zo heerlijk
vrolijk doen.
Ze is een diertje
met een warm hart.
Een gewone vlinder
maar toch heel apart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ze brengt de kleuren tussen het groen.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.