Teer in het morgenlicht.

Willem Bernardus Tijssen

Roze is de bloem
en groen het nieuwe blad.
De bloesem van de lente
als in een wolk gevat.
Teer in het morgenlicht.
Zo'n takje heel erg fijn.
Geniet dus van dit jaargetij
al is het bloempje nog zo klein.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Teer in het morgenlicht.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.