INLOGGEN
«»

Kudde geuren


kudde geuren


als er iemand sprak
speelde er altijd de
lach van herkennen
rond je mond

jij kende de
frames vol woorden
die bij elkaar hoorden
voor een geijkt effect

zo voelden de
aanwezigen zich
meteen al warm
en goed ingebed

het leek thuiskomen
in bevestiging dat
alles ging zoals zij
dat ook verwachtten

jouw specifieke
aandacht was gericht
op de entree als jij van
kleur verschoot had je beet

kudde geuren zijn
uniek in onderscheid het
zwarte schaap was die al
sinds zijn geboorte kwijt


wil melker
04/03/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kudde geuren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.