INLOGGEN
«»

De boulevard



de boulevard


ik zag hoe lente
je haar al lichtjes
high light kleurde
na maanden lang
het winters blond

ik proefde
de eerste prille
tonen als voorjaars
melodie uit het
zilt blauw golvenlied

joyeus rokten kort
nog op de gok
hun lichte benen
terras genietend
onder warme zon

een tikje fris
windje uit de
nog koude zee
dolde in de grote bos
gekrulde haartjes mee

nog is de boulevard
geen speelveld voor
hormonen maar in
zonnebrillen spiegelen
al de eerste dromen


wil melker
25/01/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De boulevard’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.