INLOGGEN
«»

De schuilevink

Heilzame natuur in een verlaten wereld
Luisterplek voor vogelgezang
Fluisterend gewacht
In stilte gedacht

Spiedend over het veld
Nog steeds geen hert geteld
Als het matinee begint
En hij bezint

Herten in het revier
Verrekijkersplezier
Duisternis afgewacht
De Schuilevink verlaten
Een bosuil reageert gelaten

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De schuilevink’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.