INLOGGEN
«»

Sparrenbos

Sparrenbomen met donzig naaldengroen gevuld
Takken naar het licht gekruld
Donkere sferen tussen stammen
Verende naaldenpakketten met wat zwammen

Naaldengeuren geven een harmonisch gevoel
Een wereld waar het Goudhaantjes krioelt
De tijd lijkt er stil te staan
Eekhoorns komen er en gaan

Een dode spar liggend tussen het thujamos
Sparrenkegels op de bodem uitgedost
Schoenen veren er op het naaldentapijt
Je kent geen tijd

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sparrenbos’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.