INLOGGEN
«»

Omarmen

Omarmen

Het omarmen van de
zonsondergang
is prachtig met de mooie
zee op de voorgrond.

Soms met rustig
of bij minder weer,
dat ligt er
net aan
hoe de natuur op dat
moment is.

Het is een genot om er
te mogen zijn.

Het brengt je even in
een andere wereld,
het is een zaligheid en
het voelt vaak goed.

Het beklemmende
dagelijkse leven kun je
los laten. De zee geeft
vleugels, je
krijgt onherroepelijk
nieuwe krachten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Omarmen ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.