INLOGGEN
«»

Paddenstoelen

Paddenstoelen

Het krioelt van de
paddenstoelen in allerlei
kleuren.

Mooi is het, tenslotte is
het herfst en dan zijn ze
er gewoon.

"Klein, groot en rode,
dat zijn de mooiste!"
zeggen ze.

Paddenstoelen in of op
het mos zijn ook
bijzonder.

In heel veel bossen kom
je ze tegen, een mens
wordt er blij van om ze
te zien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paddenstoelen ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.