INLOGGEN
«»

Herfsttinten

Herfsttinten

De kleurschakeringen
nemen steeds meer de
vormen van de herfst
aan.

Je kunt het nauwelijks
geloven, maar het
is echt zo.

De zomer is bijna op zijn
retour,
heel jammer natuurlijk.

Maar herfst is ook een
prachtig seizoen met al
zijn kleurrijke, vallende
bladeren.

Geniet nog maar even
van die mooie
nazomerdagen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfsttinten’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.