Stil

Door: Dick Voogd

Stil

Stil is het in de vroege
morgen, de dauw is
nauwelijks aanwezig.

De zon scheen al
vroeg en er was
amper wind.

Tijdens mijn
natuurwandeling kwam

ik zelden mensen tegen.

In stilte genoot ik van
het mooie
natuurlandschap wat
weer adembenemend
was.

Vogels, ganzen, zelfs een
Schotse hooglander met een
kleine kwam ik tegen.

Het werd weer een
verrassende ochtend in
de natuur en ik maak
een grote buiging voor
wat er groeit en leeft.





Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stil’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.