Wind

Ditte

Wind ik hoor je
ik hoor jouw geluid
Wind ik luister
ik luister naar hoe je fluit

Wind ik voel je
ik voel je door mijn haren
Wind ik zie jou niet
ik zie jou niet, maar je gevaren

Wind wie ben jij
wie ben jij en waar kom je vandaan
Wind waar wil je
waar wil je naar toe gaan?

Wind je houd me tegen
je houd me tegen en ik sta stil
Wind weet je wel
weet je wel wat je wil?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Informatie bij het gedicht

Gesprek met de wind, de wind wordt als het ware als een persoon gezien die niet antwoord. De persoon die het gesprek voert vraagt zich af wat de wind doet en wat de wind is.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wind’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.