Vogelvrij

B.R.

De vogel is vrij,
de wind is blij.
Het is een minnespel,
van deze geliefden.

Zoals de wind de vleugels
van de vogel streelt.
En de vogel erop vertrouwt
dat de wind haar draagt.
Dat kan alleen maar liefde zijn!

B.R.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B.R. (Actief sinds: 12-07-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vogelvrij’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.