BLINDDOEK !!!

Dichterbijblij

BLINDDOEK !!!

Corona lekker zoek !!!

Doorfeesten !!
Overleven
voor de
meesten !!

Wat niet weet
wat niet deert,
Het onverschillige
de liefdeloosheid
leert !!
Karma dat
ommekeert !!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 22 maart 2020.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘BLINDDOEK !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.