Vlinderspel

Roel van Ekeris

Fladderende verschijnselen
Opzichtige schoonheid gegeven
Intrigerende processen
In natuurlevenslessen

Het speelt vrij
Hart ontspannen, gedachten blij
Wuivende wind bepaalt
Beweeglijk, als de zon weer straalt

Het laten gaan
Voelbaar begaan
Het kleine leven zweeft
Een dagpauwoog die je zoveel extra’s geeft

Fladderend plezier
Frank en vrijheidsavonturier
Levenslessen in geuren en kleuren
Kenner van het bloemgebeuren

Natuur deelt
Waar vrolijke vrijheid speelt
Het heeft veel goeds gebracht
Berustend zacht

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vlinderspel’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.