Haar naturel

wil melker


haar naturel


ik zag
de polsslag
van het leven
in je lach

het sierlijk
speels bewegen
liep daarmee
gracieus in de pas

waar zon het
haar blondeert
streept wind de
donkere kleuren

op een huid
die in haar
naturel het
mooiste bruint

geen lijnen
die wijzen naar
verborgen plekjes
waar schaduw woont

hooguit wat
hints naar vage
dromen die eens
uit zullen komen


wil melker
06/06/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Haar naturel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.