INLOGGEN
«»

Veentjesbos

Het besloten ven
Waar stilte is te beleven
Rododendrons tussen menig den
Wat rust je kan geven

Gemoedelijk druppelt de regen
Alsof het water wordt gesigneerd
In het nabije moerasje kiest de regen z’n wegen
Sfeer die rustiek wordt geëtaleerd

Het bankje daar vlak naast het vennetje
Met wat oude naalden van een dennetje
Je bent er voor even in jezelf gekeerd
Tijd wordt door de schoonheid van natuur gedirigeerd

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Veentjesbos’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.