INLOGGEN
«»

Schelpenpad

Fietsen over het schelpenpad
Kortste route naar het volgende dorp
Patrijzen duiken weg in het struikgewas
Een ooievaar wandelt door het pas gemaaide gras
Vanuit een bosje met hoge bomen klinkt een koekoek - koekoek

Wandelen over het schelpenpad
Stukje afsnijden door de natuur
Mussen nemen een stofbad in het zand
De kievit verdedigt zijn nest op het akkerland
Uit de verte het geluid van de tjiftjaf - tjiftjaf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ruud van Oosterhout
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schelpenpad’ van Ruud van Oosterhout zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.