INLOGGEN
«»

Lichte golven


lichte golven


ik zie je staan
op de rand van
water en zand

een speelse wind
blondeert in
lichte golven je haar

je lach ruist
blauw met
opspattend schuim

dat wit vervliegt
in het warme
diep van het duin

je blik straalt
al een lente
ontluikende zon

jij bent natuur
met niet meer dan
een niemendalletje om


wil melker
03/05/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lichte golven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.