INLOGGEN
«»

Leven met de natuur

Jouw natuur
Ieder avontuur
Bloemen bekoren
Vlinders die erbij horen

Reegeiten dansen
Kneutjes keuvelend sjansen
Een klepperende ooievaar
Witte zwanen liefdevol bij elkaar

Groene kikkers kwaken
Jij zult ontwaken
Het vredige maakt blij
Alle lammetjes in de wei

Leven met de natuur
Na een winterontwenningskuur
Spechten hakken er al op los
Je geniet bij het bespieden van een vos

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leven met de natuur’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.