INLOGGEN
«»

Natuurclubs

Bruggetje in het landschap
Voorzichtig omhoog via een bostrap
Uitzichtpunten beleven
Visueel via het internet weergegeven

Bossen met markante bomen
Heidesferen waar je zalig weg kunt dromen
Mostapijten maken het gevoel zacht
Natuur doet meer dan jij dacht

Gemoedelijke rust aangereikt
Een rondzingende gedachte bezwijkt
Je hebt je hart met groen verbonden
Natuurclubs steun je onomwonden

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Natuurclubs’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.