INLOGGEN
«»

Wildpaadje

Wildpaadje
Slingerend door het bos
Er dwarrelt een blaadje
De zon schijnt er op los

Eeuwenoud natuurverkeer
Door reeën en vossen begeert
Tussen slaap- en voedselgronden
Territorium gebonden

Dwars door een bijzonder woud
Blauwe bosbessen en kronkelende eiken
Het voelt er vertrouwd
Je weet van geen wijken

Kruislinks beleef je wildpaden
Modderpoelen waar zwijnen baden
Oog in oog met een vos
Dit is je belevingsbos

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wildpaadje’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.