INLOGGEN
«»

Bosvacht van de natuur

Zachte beelden die de natuur je geeft
Rustgevende sfeer wat het innerlijk beweegt
Groene mossen als donzige bosvacht
Je geniet ervan en het innerlijk lacht

Mos-sferen laten het hart gedijen
De rustige omgeving laat je betijen
Speelse wind voelend op roze wangen
Je zou zo dan en nu naar warme soep verlangen

Voeten die naaldenpakketten spelen
Grote wolfsklauwen die hun sporen delen
Met een loepje de mossenwereld beleven
Het zal je dag iets extra’s meegeven

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bosvacht van de natuur’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.