INLOGGEN
«»

Vennetje in het bos

Rustieke sferen
Waar het leven mag beleren
Rietkraag aan de waterkant
Een Mandarijneend die in het water land

Spiegelend wateroppervlak
Hier voel je je op het gemak
Dobberend plompenblad
Een groene kikker die er bovenop zat

Waterkipjes die het blad beroeren
Een roodborstjong laat zich op een oeverrand voeren
Het zonnetje schijnt door de bomen heen
Weerkaatsend licht op een monumentale steen

Dansende libellen geven levensgemoed
Vrijheid heb je hier ontmoet
Muggen dansen in het rond
Dit soort plekjes maken je gezond

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vennetje in het bos’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.