INLOGGEN
«»

Voorjaarstuin

Stralende zon
Voorjaarsbloeiers in het gazon
Opspringende bladeren
Een roodborst laat zich benaderen

Ritselend blad
Een merel nam zijn bad
De tuin en je vrinden
Een zanglijster wist er z’n regenworm te vinden

Tussen verkleurde bladeren zit een pad
Een naaktslak die op een boomstam zat
Voorjaar geeft het goede gemoed
Het voorjaarszonnetje doet je goed

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voorjaarstuin’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.