INLOGGEN
«»

Op de lopers gaan

Zag haar staan
Liet het begaan gaan
Majestueus in adellijke stand
Fier langs de bosrand

Zag haar zekeren
Haar kalf nabij
Ze had het bekeken
Tijd voor lavei

Zag ze aan de bosrand staan
Ook een tante kwam er aan
Plots stond een heel kaalwildroedel op de wildwei
Het maakte je blij

Het hebt het vanuit een bosje begluurt
Het heeft allemaal een tijdje geduurd
Het roedel is plotseling op de lopers gegaan
D’r kwam een felgekleurde Atb’er op de zandweg aan

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op de lopers gaan’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.