INLOGGEN
«»

Beelden


beelden


zij voelde in
stenen haar
eigen genen uit
een eerder bestaan

zag landschappen
in het terloopse gaan
onder vluchten
vol kleurrijke luchten

in de warmte van
thuis was er het
ceremonieel groeten
in eindeloos ontmoeten

waarin samen
ervaren waarheen
de stroom van de tijd
ons toen heeft geleid

in tal van talen
verstond babel al
onze verhalen in beelden
die wij konden delen


wil melker
13/02/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beelden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.