INLOGGEN
«»

Ciara

Ciara

De zee ademt,
de storm is op het
ogenblik sterk aan het
toenemen.

Hoge golven,
daar komt de zee niet
onderuit.

De eerste storm
met de naam Ciara
wordt een feit.

Het wordt hevig
en er worden
voorzieningen
getroffen.

Storm, voorzichtigheid
is geboden.

Aan de kust kunnen
snelheden van 130 km
per uur zich voordoen.

De storm houdt ons
allemaal bezig.

Laten we hopen,
dat de schade in het
land mee zal vallen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ciara ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.