INLOGGEN
«»

Een kapotte balans


een kapotte balans


jouw handen
wezen bloemen
de weg om te bloeien

vele kleuren groen
boden zich aan om aan
de basis te mogen staan

van de unieke vorm en
geur waar bevruchtingen
vanzelfsprekend gaan

ook in conclaaf van
wind vliegen en bijen
aan wie nu de eer om als

stuifmeeldrager
nog te echten na
talloze nectargevechten

zacht zingt
je lach het geurige
pad van dromen

jij weet dat
ze komen in de
overvloedige zomertijd

hoe lang zullen zij en
jouw hand de vruchten nog
kleuren uit een kapotte balans


wil melker
01/12/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een kapotte balans’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.