INLOGGEN
«»

Kleur en karaat


kleur en karaat


jij weet de stenen
kent hun kracht
in de lijnen van
tijd en macht

waar kleur en karaat
de waarde bepalen
kwaliteit door een mooie
setting wordt begeleid

pas als het juweel
gekloofd en geslepen is
na een volle nacht rust
kust het eerste licht kleur

gepolijst met de
ervaring van heden
beziet zij de wereld uit
haar eigen verleden

herkent uit
geboortelagen de
kristallen om samen
volmaaktheid te stralen


wil melker
09/09/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleur en karaat’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.