INLOGGEN
«»

Paradijselijk gebaar


paradijselijk gebaar


waar snelheid
wolken vlakten
hoorde ik handen
klappen in applaus
voor vorm en compositie

toeschouwers
vingen licht in
wisseling van
beweging en kleur
op hun gezicht

zij beoordeelden
op grond van
visuele en gevoelsmatige
factoren een
choreografische impressie

waarbij sterk
subjectieve indicaties
mee deelden in
een positieve meer
dan unieke aanschouwing

er waren geen
prijzen maar
met de handen op
elkaar vormde hemel
een paradijselijk gebaar


wil melker
31/08/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paradijselijk gebaar’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.