INLOGGEN
«»

Een vlucht spelden


een vlucht spelden


stilte schreef
schittering waar
in diep duister een
vlucht spelden viel

zij lichtten op
in vrije val bij
het raken van
ongeziene stralen

het was geen verhaal
maar een gebeuren
dat intrigeerde en ons
het toeval etaleerde

nog beijlt dit
licht lineaire banen
zal zonder tussenkomt
een speldenprik baren


wil melker
08/06/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een vlucht spelden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.