in dit landschap

j.eizo

in dit geboetseerde
landschap door
ijskoude krachten
gekneed

rusten vijf
koppige keien
met glaciale
tatoeages

zwervend over
de gekerfde
geharde huid
onverzettelijke

vrijbuiters met
steenkoude glans in
dit landschap tot
stilstand gebracht

zondvloed noch
reuzen kwamen er
geloof ik niet
aan te pas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

j.eizo (Actief sinds: 05-05-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘in dit landschap’ van j.eizo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.