Lichtjes rood

wil melker


lichtjes rood


ook vandaag
heb jij het zonnetje
weer gevangen

haar stralen
kleuren zacht je
wangen lichtjes rood

toch stormt
de eerste herfst
al in je ogen

gaan hoofd en haar
onder een straffe
tegenwind gebogen

voor dit geweld
zal zomer niet
zomaar wijken

zij komt met
druppels als applaus
af en toe nog even kijken



wil melker
22/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lichtjes rood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.