INLOGGEN
«»

Er vogelt geen kleur

er vogelt geen kleur


ik heb bomen
gevraagd om
weer in het
bos te gaan
wonen maar
zij dromen
liever alleen

juist omdat
zij elkaar het
licht in de
ogen gunnen
zonder dat
wortels stikken
in verstrikken

ook struiken
nodigde ik uit
te verhuizen
om op de
lege plekken
de bodem met
groen te bedekken

waar vroeger
vlinders vlogen
in sierlijke vlagen
kunnen nu hun
vleugels amper
de vuile lucht
nog verdragen

alleen stilte
fluit in de zang
van de wind
er vogelt geen
kleur op zijn
vlucht langs het
spelende kind


wil melker
12/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Er vogelt geen kleur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.