INLOGGEN
«»

De Lucht

Ik kan uren naar je kijken,
op elk moment van de dag.
Het maakt niet uit hoe je er uit ziet vandaag,
altijd zie ik wel iets in jou.
De ene dag maak je mij extra vrolijk,
terwijl je de volgende dag zomaar met mij mee kan huilen.
Je laat me soms koud,
maar he gevoel van warmte kan je plotseling zomaar geven.
Je kan me extra laten genieten,
maar soms verpest je mijn volledige dag.
Eigenlijk maar goed ook dat je nooit hetzelfde bent,
zo leer ik je waarderen zoals ik je op ieder moment mag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Charmaine
Actief sinds: 11-06-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Lucht’ van Charmaine zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.