Kom er bij

Willem Bernardus Tijssen

Kom er bij zei de bij;
de koningin tegen haar
lakeien. Bijzonder is,
dat wij met onze honing
de mens kunnen verblijden.

Alle werkbijen en hun koningin
richten menig raat met hun honing in.
Weersgesteldheid kent de mens;
maar ook de bij tijdens zijn honingzoet
vermeien. De natuur kent onze wens.
Zal ons onder veel gezoem koninklijk
met zijn honing verblijden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kom er bij’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.